HSP Vakantiewandelweek in de Alpen

 Met Susan Marletta Hart en Mieke Nakken

Ga je mee op een bergwandelvakantie met hooggevoelige medereizigers van 1 - 6 september?

Deze heerlijke week in de bergen van Zwitserland staat garant voor puurheid, vrijheid, ontmoeting en verdieping. Susan en Mieke bieden een vijfdaags trainingsprogramma gericht op het verankeren van een positieve, krachtige hsp-persoonlijkheid met yoga, meditatie, bergwandelingen, cranio en een hsp training.

 

Programma:

 

Na de yogales en ontbijt, komen we bij elkaar in de serre van het berghuis of hotel Val Sinestra en geeft Susan een verdiepende HSP les die bestaat uit een combinatie van theorie en oefeningen. Iedere dag staat in het teken van een thema. Na de gezamenlijke lunch staat 's middags wandelen, ontspannen, zonnen of lezen op het programma. Je kunt tevens een massage, cranio sessie of coachgesprek boeken.

 

Dagelijks lesprogramma met Susan (2,5 uur):

 

maandag: hooggevoeligheid en je innerlijke krachtbron, ont (-)moeten

dinsdag: hooggevoeligheid en grenzen

woensdag: hooggevoeligheid en grenzen

donderdag: hooggevoeligheid en liefdesrelaties

vrijdag: hooggevoeligheid en "je resource" & terug naar huis

 

 

 

Extra’s:

  • Yogalessen met Mieke
  • Wandelingen met Susan en/of Mieke in de prachtige omgeving naar speciale plekken
  • Avondprogramma in de gezellige salon of in de zaal (afhankelijke van het programma) met voortzetting in de hotelbar
  • Massages of cranio sessie door Mieke
  • Coachingsgesprek of zielereis door Susan

 

Waarom deze Reis:

 

Wij denken dat de magische omgeving (Val Sinestra) uitermate inspirerend is om tot rust te komen, je te helpen aarden en nieuwe kracht op te doen. De sensitieve persoon is van nature meer doorlaatbaar, meer open en moet er meer moeite voor doen zichzelf te beschermen. Eens per jaar een hsp reis is geen overbodige luxe!

Aan de woeste rivier kun je negatieve ervaringen/gedachten en energie los laten. De elementen water, lucht, aarde en vuur in de bergen van Engadin lenen zich voor reiniging, herstel en verbinding op hartniveau. Deze omgeving is bijzonder puur, geaard en geladen waardoor ze je helpt om jouw energieveld ("dampkring") te beschermen tegen te veel, harde en negatieve prikkels. De lessen in energetisch waarnemen en het eigen energieveld versterken van Susan kun je in deze pure omgeving uiterst snel eigen maken. Een week in de inspirerende, frisse en prachtige natuur van Graubünden is de ideale omgeving om krachtiger te worden. Bovendien vind je vrienden en gelijkgestemden en heb je vaak aan één half woord genoeg.

 

Alles mag, niets moet!

Neem je je partner, kinderen of een vriend(in) mee? Absoluut prima! Als extra gast kan deze persoon zich bij het hotel aanmelden. Voor deelname aan het avondprogramma plegen we graag vooraf even overleg.

Kosten:

Voor de dagelijkse training met Susan (5 x 2,5 uur), de yoga- en meditatielessen, 2 geleide wandelingen, het gezellige avondprogramma met o.a. 2 x filmavond vragen wij all inclusive € 495,-. Daarnaast kun je naar eigen wens je overnachting en reis regelen. Wij hebben voor onze hsp groep een twintigtal kamers in optie genomen. Je kunt er één van (of meerdere) direct bij het hotel boeken. Het hotel biedt een uiterst faire prijs. Precies wat je nodig hebt, om van een onbezorgd verblijf te kunnen genieten. De kamers zijn riant en sfeervol in de prachtige oorspronkelijke stijl ingericht, stil en comfortabel. 

 

Voor meer info en aanmelden klik hier