HSP Licht langlaufvakantie in de Alpen

 Met Susan Marletta Hart en Mieke Nakken

Ga je mee op een winterlicht HSP en langlaufvakantie met hooggevoelige medereizigers van 26 januari - 8 februari 2020?

Deze heerlijke wintervakantie in de bergen van Graubünden staat garant voor puurheid, vrijheid, rust, ontmoeting en verdieping. Susan en Mieke bieden een heerlijke verlichtende reis inclusief trainingsprogramma gericht op het verankeren van een positieve, krachtige hsp-persoonlijkheid met yoga, meditatie, langlaufen, winterwandelingen en een hsp bewustwording. Even helemaal weg uit het grauwe Nederland en helemaal opladen en lichtbakken.

 

 

Programma:

 

Na de ochtendyogales van Mieke en het ontbijt, trekken we er direct op uit om te gaan wandelen, langlaufen of gewoon in de bergen te zijn. De hotelbus is ons vervoermiddel. Je kunt je zelf gemaakte lunchpakket meenemen of in een bergrestaurant, nabij de langlaufloipes, lunchen. Het staat je vrij om deel te nemen aan het programma van die dag of er alleen op uit te trekken (of natuurlijk in het hotel te blijven). Middags komen we bij elkaar in de heerlijke verwarmde serre of zolderzaal van het hotel en geeft Susan een verdiepende HSP les die bestaat uit een combinatie van theorie en oefeningen. 's Avonds is er na de verrukkelijke maaltijd gelegenheid om in de serre of stube van het hotel te socialiseren, een ontspanningsmassage of cranio sessie bij Mieke of een coachingsgesprek bij Susan te ondergaan. op diverse avonden wordt er een programma aangeboden zoals een film, dans- of massageles. Niets is verplicht, alles mag. Met ons zijn er nog andere langlaufgasten in het hotel.

 

Op alle 12 dagen (2 dagen zijn gereserveerd voor de reis met de luxe touringbus van het hotel of met eigen vervoer) bieden wij activiteiten aan, maar geen volledig dagprogramma. Dit geeft je de gelegenheid om ook echt te ontspannen, er eens met iemand op uit te trekken, een dag te skiën of sleeën, een boek te lezen of een massage te ondergaan. Ook onervaren langlaufers zijn welkom. De lessen zijn inbegrepen.

 

 

 

Inclusief:

 

  • Yogalessen met Mieke
  • Langlaufles
  • Sneeuwwandelingen met Susan en/of Mieke in de prachtige omgeving 
  • Avondprogramma in de gezellige salon of in de zaal (afhandelijk van het programma) met voortzetting in de hotelbar
  • kortingsprijs voor ayurvedische massages, cranio sessies door Mieke en coaching door Susan
  • Bij interesse (slecht weer) en in overleg gezamenlijk bezoek aan sauna (in Scuol), sleeën (in Ftan) en/of sneeuwschoenwandelen
  • andere activiteiten die je zelf kunt ondernemen
  • Exclusief huur van langlauf-uitrusting (€ 20,- per dag) en langlaufpas (circa € 25,- voor 5 dagen)

 

 

Waarom deze Reis:

 

Wij denken dat de magische omgeving (Val Sinestra) uitermate inspirerend is om tot rust te komen, je te helpen aarden en nieuwe kracht op te doen. De sensitieve persoon is van nature meer doorlaatbaar, meer open en moet er meer moeite voor doen zichzelf te beschermen. Het is essentieel dat je manieren ontwikkelt om jezelf te beschermen. Eens per jaar een hsp reis is geen overbodige luxe!

Aan de woeste rivier kun je negatieve ervaringen/gedachten en energie los laten. De elementen water, lucht, aarde en vuur in de bergen van Engadin lenen zich voor reiniging, herstel en verbinding op hartniveau. Deze omgeving is bijzonder puur, geaard en geladen waardoor ze je helpt om jouw energieveld ("dampkring") te beschermen tegen te veel, harde en negatieve prikkels. De lessen in energetisch waarnemen en het eigen energieveld versterken van Susan kun je in deze pure omgeving uiterst snel eigen maken. Een week in de inspirerende, frisse en prachtige natuur van Graubünden is de ideale omgeving om krachtiger te worden. Bovendien vind je vrienden en gelijkgestemden en heb je vaak aan één half woord genoeg.

 

Alles mag, niets moet!

Neem je je partner, kinderen of een vriend(in) mee? Absoluut prima! Als extra gast kan deze persoon zich bij het hotel aanmelden. Voor deelname aan het avondprogramma plegen we graag vooraf even overleg.

Kosten:

Voor de training met Susan (7 x 2,5 uur), de yoga- en meditatielessen, de langlauflessen, het vervoer van en naar het hotel, het gezellige avondprogramma met o.a. filmavond, en contpersonen tijdens je verblijf vragen wij all inclusive € 695,-.

Daarnaast kun je naar eigen wens je overnachting en reis regelen. Wij hebben voor onze hsp groep een twintigtal kamers in optie genomen. Je kunt er één van (of meerdere) direct bij het hotel boeken. Het hotel biedt een uiterst faire prijs. Precies wat je nodig hebt, om van een onbezorgd verblijf te kunnen genieten. De kamers zijn riant en sfeervol in de prachtige oorspronkelijke stijl ingericht, stil en comfortabel. In overleg met het hotel kun je speciale wensen opgeven.

Vervoer:

Val Sinestra heeft een eigen busshuttle dienst van Nederland naar het hotel. Gemakkelijk instappen en je voor de voordeur laten afzetten! Natuurlijk kun je ook met eigen vervoer komen.

 

 https://www.sinestra.ch/nl/vervoer

Voor meer info en aanmelden klik hier