Ervaringen yoga wandelvakantie

Pauline

 

Op een prachtige plek in Graubunden omringd door een overweldigende natuur, heb ik twee keer een fantastische tijd gehad. 7.30 Uur 's ochtends op het matje in de serre naar de stem van Mieke luisteren en haar aanwijzingen volgen. Zonder muziek, maar met het geluid van het water van de rivier. Afsluiten met een prachtig lied voor de ontspanning. Na 1 1/2 uur yoga met volle energie aan het ontbijt en dan heerlijk de hele dag wandelen in de bergen.

De combinatie yoga, wandelen, prachtige natuur is super. En niet te vergeten het heerlijke eten op Val Sinestra. Voor mij waren het weken dat mijn hoofd tot rust kwam en ik daardoor met meer energie thuiskwam.

Een aanrader!

 


Joost

 

Voor het eerst voor mij naar Zwitserland. Het dal waarin Val Sinestra ligt, is van een prachtige schoonheid. De natuur is er in het vroege voorjaar al prachtig. We hebben er fantastische wandelingen gemaakt. De routes waren door Mieke met zorg uitgezocht en haar begeleiding was erg prettig. Het was heerlijk om 's ochtends met 1 1/2 uur yoga te beginnen. Het maakt het lijf lekker soepel, wat het aangenaam wandelen ten goede kwam.

 


Elisabeth

 

De yogawandelweken in Val Sinestra zijn een aanrader als je van yoga en wandelen houdt!

 

Je wandelt bovendien in een prachtige omgeving en het eten is geweldig! Er hangt daar een mooie sfeer en al wandelend praat je de ene keer met die en de andere keer weer met een ander. Over het algemeen zijn het een beetje gelijk gestemde mensen die voor deze week kiezen. Mieke huppelt om je heen, geeft goede yogalessen en houdt alles goed in de gaten: een vrolijke verschijning waar je blij van wordt.