Ervaringen cranio sacraal therapie

Simone (48 jaar)

 

Ik heb de behandeling bij Mieke als zeer prettig en waardevol ervaren. Mieke is op een zeer aangename manier open en veilig, zij biedt geborgenheid en weet op  een luchtige manier te steunen en bij te dragen.

 

De praktijkruimte past hier bij: een zeer lichte en geborgen ruimte. Ik voelde mij omhuld en gesteund. Tijdens de behandeling gaf Mieke aan dat alle gevoelens er mogen zijn en zij maakte het mogelijk om van binnen op bepaalde plekken goed te doorvoelen wat er binnenin gebeurt. Bepaalde gevoelige (pijn)plekken gaf zij de nodige aandacht en dit was zeer behulpzaam bij mijn bekkenpijn (heupprothese, artrose).

 

De behandeling maakte dat ik uit mijn hoofd ging, meer in mijn lijf, waardoor de energie weer door kon stromen in plaats van stagneren. Ik kon mijn benen weer voelen, vaak voel ik alleen mijn bovenlichaam. Dit was erg fijn, ik voelde me geaard en levendig. Mijn heupen leken mij dankbaar voor deze aandacht. Ik ga zeker terug naar Mieke om beter te kunnen voelen en te kunnen ervaren wat ik nodig heb. Ik ben zeer dankbaar voor deze ervaring! 

 


Joost (54 jaar)

 

 

Tijdens de wandelweek in Val Sinestra maakte ik kennis met craniosacraal therapie. Ik ging er heel open in. Door de behandeling werd er een oud stuk in mij geraakt. Het voelde alsof er een traumatische gebeurtenis uit mijn lijf spoelde. Een bijzondere behandeling met veel zorg omgeven.


Christine (43 jaar)

 

Ik had al langere tijd last van vermoeidheidsklachten en heb verschillende dingen geprobeerd. Craniosacraal therapie is nieuw voor mij. Ik wilde graag zelf ervaren wat het is en ontdekken of het voor mij werkt.

 

Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak bij Mieke. Door de rustige en doeltreffende manier waarop je me behandelde, lukte het om bij mijn gevoel te komen en het verdriet en de boosheid te ervaren die in mijn lichaam opgeslagen lagen, maar ook om het doorvoelen.

 

 

Het werd meteen duidelijk wat de oorzaak van mijn vermoeidheid was. Door het gesprek heb ik een aantal inzichten en handvatten gekregen waarmee ik aan de slag ben gegaan. Na de behandeling voelde ik me anders moe, alsof er letterlijk een last van me was afgevallen. Ik heb 's middags een lange wandeling gemaakt en voelde dat er meer ruimte is voor fijne en blije gevoelens. Zo mooi! Je hebt me met jouw behandeling geholpen de eerste stappen te zetten.