Extra's tijdens de yoga wandelvakantie

Massage

craniosacraaltherapie of massage tijdens de yoga wandelvakantie
Sfeervolle massageruimte

In het hotel is een sfeervolle massageruimte waarin op aanvraag massages of cranio sessies worden gegeven. Een massage- of cranio sessie is niet bij de reis inbegrepen maar wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief.

 

Ervaar een zeer energetische, regenererende en ontspannende ayurvedische massage! De massage werkt positief op het algemene welbevinden en je stemming. Tevens ontspannen je spieren zodat ook spanningen kunnen worden losgelaten.

 

Een weldaad voor lichaam en geest.

 

 

 

Craniosacraal behandeling

Een andere mogelijkheid is een craniosacraal behandeling te ontvangen. Ervaar door de lichte aanrakingen hoe het lijf ontspant en/of blokkades zich oplossen met als resultaat een diepe ontspanning.

 

 

Overige opties ter plekke

Gedurende de vakantie kun je extra massages of craniosacraal behandelingen boeken. Ook is er de mogelijkheid om een mountainbike te huren/lenen of gebruik te maken van de sauna in het hotel of bij het meertje in de tuin.

 

 

Omgeving Stubaidal, Oostenrijk

stubaidal, klettersteig, Oostenrijk
klettersteig in het Stubaidal

 

 

Het Stubaital hoort ongetwijfeld bij de top tien van Oostenrijks mooiste dalen. Het groene dal met z’n symmetrische vormen en vrij zicht op de met gletsjers bedekte bergtoppen spreekt al decennia tot de verbeelding. Het Stubaital, ook wel Stubai genoemd, is het hoofddal van de Stubaier Alpen.

 

Het dal begint iets ten zuiden van Innsbruck en loopt 35 km door, tot aan de alpenhoofdkam met de vele gletsjers. De hoogste berg is de Zuckerhütl met 3.507 m. Meerdere kleine dorpjes liggen in het dal. Neustift de bekendste en meest bezochte plaats in het dal en ligt onderaan de grillig gevormde kalksteenformaties van de Elfer- en Zwölferspitze. Iets buiten Neustiftligt het hotel Holzknechthof met de "Gesundheitssee. 

 

Achter Neustift begint het hooggebergte van de Stubaier Alpen, de dalen worden smaller en slechts een paar dorpjes zijn hier nog te vinden. Aan het einde van het dal ligt het Stubaier gletsjerskigebied.

 

In de zomer biedt het dal vele wandelmogelijkheden; van eenvoudige tot zware wandeltochten. Ontdek de mooie "klettersteigroutes" of trek er met de mountainbike op uit. 

Kortom laat je verrassen door de schoonheid van de natuur en de diversiteit van het dal!