Yin yogaweekend met mooie wandelroutes

 

Voor de yogaweekenden maakt het niet uit of je beginnend, half gevorderd of gevorderd yoga beoefent. De houdingen worden op de groep aangepast, zodat iedereen mee kan doen. Dit geldt ook voor de wandelingen. Tevens kunnen we met zowel de yogalessen, de wandelingen  en het verblijf de gepaste afstand houden en ons dus aan de RIVM regels houden!

Benen in de lucht bij yoga oefeningen tijdens het yoga wandelweekend
Yoga beoefenen (met uitzicht) op het strand!

Yin yoga wandelweekend op Vlieland in januari & maart

 

 

Je bent van harte welkom op dit luxe yoga wandelweekend in het strandhotel Seeduyn op Vlieland.

 

Gun jezelf een luxe en volledig verzorgd lang weekend.

 

Geniet van een mooie comfortabele kamer met heerlijke bedden. Kom tot rust door de massage of in de sauna, maak een heerlijke strandwandeling of ontdek juist de bossen op Vlieland en neem een duik in het zwembad!

 

De prachtige tuin van centrum de Horst
De prachtige tuin van centrum de Horst

Yin & yang yogawandelweekend in Meddo in december 

 

Verwen jezelf met een fijn yin yoga weekend in het prachtige centrum de Horst in Meddo (Gelderland). Heerlijk genieten van yoga, rust, ruimte, natuur, wandelen, een massage/cranio sessie en lekker eten. Gewoon mogen zijn en niets moeten!

 

Duinen en strand in Terschelling
De duinen en strand van Terschelling

Yin & yang yogawandelweekend op Terschelling - Hoorn in april & mei/juni & september   

Verwen jezelf met een heerlijk relaxte yoga wandelweekend op het schitterende eiland Terschelling. Lekker uitwaaien en wandelen op de prachtige stranden, yoga maar ook genieten van de rust, een massage/cranio sessie en het heerlijke eten. Niets hoeft, alles mag!