Yoga op het strand
Yoga op het strand

De yogavakantie wordt begeleid door mij, Mieke Nakken. Ik heb een grote liefde voor Goa met z'n heerlijke uitgestrekte stranden en fantastische atmosfeer.

 

Ik ben yogadocent en heb de internationale Sivanande Yoga Opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik de afgelopen twintig jaar regelmatig zelf les gehad in Iyengar- en Ashtanga yoga bij verschillende yogaleraren in voornamelijk India, Thailand en Nederland. Sinds kort ben ik ook fan van Yin yoga.

 

Ik woon en werk een groot deel van de zomer in Val Sinestra (Zwitserland). In de wintermaanden reis ik geregeld, met fiets of yogamat, door Azië of Zuid-Amerika.

 

In Nederland is Zeist mijn thuisbasis.

 

Samen met Amanda Dallyn organiseer ik de yogavakantie in Goa.

Amanda (uit Verenigd Koningrijk) beoefent sinds 18 jaar yoga. De laatste 4 jaar geeft ze ook yogales in London of Goa. Haar yogalessen zijn wat dynamischer. Toch blijft de focus tijdens een uitdagende creatieve ''flow'' op ademhaling en lichaamsbewustzijn.

 

Mijn hatha yogalessen zijn beinvloed door Iyenkar Yoga met de nadruk op ''alignment'' en bewust yoga beoefenen. Yin yoga heeft alles te maken met mindfullness. Het zijn in het moment in je lichaam, de ruimte en je gevoel. De combinatie van deze verschillende vormen van yoga maakt de beleving compleet.