Mandrem Beach, Goa, strand yogavakantie
Mieke, op het strand in Goa

De yogavakantie wordt begeleid door mij, Mieke Nakken, yogadocente en craniotherapeute. Ik heb een grote liefde voor de natuur; of het nu uitgestrekte stranden, de uitdagende bergen of juist de heerlijke bossen zijn. De combinatie van yoga en natuur klopt voor mij helemaal!

 

Na mijn opleiding en eerste werkervaring in Nederland ben ik gaan reizen en wat meer van de wereld en zijn mensen gaan ontdekken. 

 

Tijdens mijn reizen kwam ik in aanraking met vele vormen van lichaamswerk en in India raakte ik geïnspireerd door yoga en meditatie. In de afgelopen 30 jaar heb ik veel les gehad in verschillende vormen van yoga en vipassana meditatie in Thailand, India en Nederland. In Nederland heb ik de opleiding craniotherapeut gevolgd. Door deze opleidingen heb ik veel geleerd en de techniek heeft me veel inzicht gegeven in de werking van het lichaam en de geest. 

 

Yoga, cranio en reizen; dat moet gedeeld worden!

 

De yogakennis en -ervaring samen met cranio sessies combineer ik sinds 2008 in yogareizen. Ik organiseer heerlijke yogawandelweken in Zwitserland en yogawandelweekenden in Nederland.  Het ontspannende en helend effect van yoga in een mooie omgeving is iets dat iedereen een keer zou moeten meemaken.

 

Ik woon en werk een deel van de zomer in Val Sinestra (Zwitserland). In de wintermaanden reisde ik geregeld, met fiets of yogamat, door Azië of Zuid-Amerika. In Nederland is Zeist mijn thuisbasis waar ik ook yogales geef.