Yoga wandelvakantie Oostenrijk

Yoga wandelvakantie in de Oostenrijkse bergen. Stubaier Alpen. Oostenrijk
Mieke tijdens de yoga wandelvakantie in Oostenrijk

Voor iedereen die zin heeft in een actieve en ontspannende yogavakantie

in de Oostenrijkse Alpen!

De yoga wandel vakantie in het Stubai dal is voor iedereen die zin heeft in een actieve en ontspannende vakantie in de bergen. Je kunt hier genieten van heerlijke wandelingen, fietstochten of mooie authentieke dorpjes maar tevens van de absolute stilte en rust.

 

We verblijven in het gezellige hotel Holzknechthof. Elke ochtend beginnen we met yoga in de serre of in de tuin bij het meertje met uitzicht op de bergen. Een heerlijke manier om je lijf wakker te maken en soepel en bewust aan de dag te beginnen! En de dag wordt afgesloten met een fijne reset yogales, na het avondeten.

 

Mooie wandelroutes en yoga met mooi uitzicht!

Na het heerlijke ontbijt is er dagelijks een wandelprogramma. Het betreft een variërende wandelroute over de mooiste bergpaadjes met adembenemende uitzichten. Zowel de yogalessen als de wandeltochten worden afgestemd op het niveau van de groep en zijn voor zowel beginners als gevorderden.

 

Niets hoeft, alles mag!

Voor het hele programma geldt: niets hoeft en alles mag!

 

Bijvoorbeeld een dagje thuisblijven om gebruik te maken van de sauna of lekker een boek lezen in een bergweide of in de tuin, bij het zwemmeertje. Genieten van het moment en het leven zoals het zich aandient.

 

Een perfecte vakantie voor iedereen die zin heeft om in de bergen te zijn en wil genieten van het gezelschap van een groep, met alle vrijheid om ook op jezelf te zijn. Voor singles, stellen en groepjes vrienden.

 

 

De yogawandelweken in 2024 zijn van zondag 16 - zondag 23 juni én van zondag 1 - zondag 8 september.