Ervaringen yogaweekend

Bowine

 

Samenzijn, ontspanning, inspanning en genieten!

 

Elke dag starten we met een fantastische yogales en vaak sluiten we de dag er ook mee af.

De yoga die Mieke geeft is super fijn:

Heel belangrijk is hoe je staat, hoe je je voeten op de grond zet, het voelen van het contact met de aarde en vandaar uit een stevige balans krijgen. Vanuit deze kracht kun je met volle aandacht de yoga oefeningen doen. Daarbij is natuurlijk ook de  ademhaling heel belangrijk.

Na de yoga is er altijd een heerlijk ontbijt.

Na het ontbijt trekken we onze wandelschoenen aan voor een prachtige tocht  in de bergen van Zwitserland of het mooie natuurgebied in de Achterhoek.

Met een kleine groep maken we dagwandelingen die voor iedereen mogelijk zijn. Dat is het fijne van wandelen met Mieke, ze worden aangepast aan de groep, waardoor iedereen die fit is mee kan doen. En waarbij het genieten van het wandelen voorop staat.

Je voelt je dan ook snel thuis in een groep van aanvankelijk onbekende mensen.

In de avond wordt er altijd lekker gekookt en is er daarna tijd voor ontspanning in de vorm van wat lezen, wat kletsen, een spelletjes doen, een wijntje drinken ect.

 

Na een week of weekend kom je dan ook weer helemaal ontspannen thuis!

 


Fenna

 

 

Genoten van Winterswijk en omgeving tijdens de wandelingen met voor en na de wandelingen fijne yoga in een prachtige lichte ruimte.

 

Ik vond het weekend een goede balans tussen inspanning en ontspanning. En niet onbelangrijk: zelden zo lekker gegeten!

 


 

 

Leontien

 

 

Een ervaring om niet te vergeten!

 

 

Voor mij was het yogawandelweekend een hele nieuwe ervaring; yoga had ik eigenlijk nog nooit gedaan. Maar ik moet zeggen dat het naar meer smaakt!

De yogalessen waren erg fijn. Waar nodig corrigeerde Mieke ook waardoor je goed ervaarde hoe je de oefeningen goed moest uitvoeren.

De wandelingen op Terschelling zijn ook erg de moeite waard; wat een mooie natuur!Tevens zijn alle maaltijden, zowel het ontbijt lunch en diner, goed verzorgd en werd er met liefde voor ons gekookt. De cranio behandeling die ik van Mieke heb ontvangen was ook een bijzondere ervaring!

Al met al was het een mooi avontuur.

 

 

 

 


Tonja
Het yogawandelweekend is zeer goed bevallen.
De combinatie van Vlieland, het hotel en de ligging, de mooie en fijn yogalessen  van Mieke, de wandelingen: ik kan het alleen maar aanraden. December is ook een mooie maand gebleken op het eiland. Het programma van het weekend is flexibel en past goed in een ritme van in- en ontspanning. Opvallend vind ik de goede kwaliteit van de yogales. Er is gedoseerde uitleg over yoga en je houding wordt zo nodig gecorrigeerd.

 


Koen
Heerlijke tijd gehad tijdens het yogawandelweekend op Vlieland.
Net het verlengde yogawandelweekend op Vlieland, in juni, achter de rug wat begeleid werd door Mieke (en Rex de hond).
Heerlijke tijd gehad...met dank aan Mieke. Een  bruisend energiek mens die je liefdevol begeleid in de wereld van de Yoga.
Tijd voor onspanning en bezinning, en dat in een prachtig stuk natuur.
Ontzettend bedankt en ik hoop dat je nog vele mensen mag begeleiden en inspireren!