Ervaringen yogaweekend

 

Anita (maart 2024)

 

Beste cadeau aan mezelf!

Mieke zorgt voor een rustige balans in deze dagen tussen yoga, wandelen, samenzijn met de groep en momenten voor jezelf. Haar rustige, warme aanwezigheid voelen heel welkom om te zijn...Voor mij de eerste keer en een hele fijne ervaring die ik zeker nog eens wil beleven!

 


 

Bibi (maart 2024)

 

Ik kijk terug op een heerlijk yogawandelweekend op Vlieland. Ik heb Miekes begeleiding als heel deskundig, persoonlijk en warm ervaren. Met yin yoga was ik bekend en heb ik desondanks met nieuwe opmerkzaamheid mogen ervaren. De reset yoga was voor mij nieuw en fysiek en mentaal soms uitdagend, maar het voelde wel heel veilig. Verder is het heerlijk wandelen op Vlieland, vooral de zonsopgang was een mooie ervaring. Ik heb genoten van de fijne sfeer in de groep en van het lekkere eten in het hotel. En Miekes craniobehandeling was de kers op de taart. Kortom: absoluut een aanrader!

 


 

Esther (december 2023)

 

Wat een kado voor jezelf een yoga wandelweekend op Vlieland . Met de fantastische groep en super goede begeleiding en geweldige yoga 2x per dag  van Mieke echt weer genoten .  Helemaal soepel en rust in het hoofd . Genoten van het mooie Vlieland. Echt weer een geweldige ervaring. 

 

 


 

Pytsy (maart 2023)

 

Ook ik heb van jou genoten. De liefdevolle aandacht, zorg en attentie tijdens de lessen vond ik erg fijn en gaf mij vertrouwen, waardoor ik er helemaal in kon zakken. De ruimte en vrijheid die je gaf in het geheel is erg fijn. Dank voor je vertrouwen. 

 

 


 

Helen (maart 2023)

 

Een heel fijn en ontspannen yoga- en wandelweekend op Vlieland gehad.

 

Lekker gewandeld op het mooie rustige Vlieland en veel gezien van het eiland. De stiltewandeling met de rust en ruimte op het strand was heerlijk.

Hele fijne yogalessen gehad, de persoonlijke aandacht tijdens de oefeningen voelde goed zodat ik wist dat de houding goed was. De resetyoga was een hele ervaring. Ik kende het niet, maar heeft me erg goed gedaan. Ook de yinyogalessen, waar het navoelen van de oefening zo belangrijk is, vond ik erg prettig.

De rustige uitstraling van Mieke deed me goed. Ik kwam in de loop van het weekend in een soort vertraging. 

Ook de cranio sacraal behandeling was weer een bijzondere ervaring en fijn dat ik dit heb mogen ervaren en heeft mij goed gedaan.

 

Zeker voor herhaling vatbaar, een weekend om op terug te kijken. Een aanrader om lekker voor jezelf te mogen zorgen. Mieke, dank je wel.

 

 


 

Wendy (maart 2022) 

 

Dankjewel Mieke, jouw hartelijkheid, vrolijke en praktische aanpak zijn goud!

 

We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad met Mieke op Vlieland. De locatie was erg fijn, een mooi en goed hotel met goede bedden en lekker eten. De yogalessen zijn bijzonder: Mieke weet veel en kan dat heel praktisch omzetten in oefeningen en series van houdingen waar je totaal ontspannen van wordt. Wij konden echt de stress van de laatste maanden uitademen en ook weer opladen aan het strand, in de zon!

  


 

Uli (maart 2022)

 

Ik vond het weekend g e w e l d i g !

Ik had het erg naar mijn zin en heb erg genoten. Van het weer, het hotel, de groep, van de yoga en wandelingen, van Mieke en haar leuke manier van les geven en zeker ook van mezelf

 


 

Emily (december 2021)

 

Wat heb je ons heerlijk laten genieten op het mooie Vlieland. Jouw oprechte aandacht en zorg, voor de hele groep, verdient een pluim!

Ik kan ook je stijl van lesgeven en de soort yoga waarderen. 

 


 

Jeannette (juni 2020)

 

Het waren heerlijke dagen! Ik heb zo ongelooflijk genoten van de yoga, wandelingen, het samenzijn. Ook weer veel energie opgedaan. Dank je voor jouw inspirerende aandeel hierin!

 

 


 

Koen (juni 2020) 

 

Heerlijke tijd gehad tijdens het yogawandelweekend op Vlieland

 

Net het verlengde yogawandelweekend op Vlieland, in juni, achter de rug wat begeleid werd door Mieke (en Rex de hond).

Heerlijke tijd gehad...met dank aan Mieke. Een  bruisend energiek mens die je liefdevol begeleid in de wereld van de Yoga.

Tijd voor ontspanning en bezinning, en dat in een prachtig stuk natuur.

Ontzettend bedankt en ik hoop dat je nog vele mensen mag begeleiden en inspireren!

 


 

Marlene (december 2019)

 

 

De moeite waard!

 

Ik ben onder de indruk van Mieke haar passie en deskundigheid op het gebied van Yoga. Een fijne persoon waar ik mij gelijk bij thuis voelde.

 


 

Tonja (december 2019)

 

Het yogawandelweekend is zeer goed bevallen 

 

De combinatie van Vlieland, het hotel en de ligging, de mooie en fijne yogalessen van Mieke, de wandelingen: ik kan het alleen maar aanraden! December is ook een mooie maand gebleken op het eiland. Het programma van het weekend is flexibel en past goed in een ritme van in- en ontspanning. Opvallen vind ik de goede kwaliteit van de yogales. Er is gedoseerde uitleg over yoga en je houding wordt zo nodig gecorrigeerd.

 


 

Leonie (december 2019)

 

Heerlijk ontspannen weekend 

 

Mieke is een fijne vrouw met aandacht voor iedereen en elk detail, zowel tijdens de yoga lessen als daarbuiten. Alles is vrijblijvend en relaxt terwijl je (on)bewust werkt aan jezelf. Een heerlijk ontspannen weekend op het mooie Vlieland.

 

 


 

Thérèse (december 2019)

 

Professioneel & ontspannen

 

Hotel aan het strand, combinatie yoga en wandelen. De yogalerares is professioneel en ervaren, dat is erg fijn.