Programma yoga wandelvakantie Stubaidal

Aankomst

yoga & wandelen & bergmeertjes, Stubaier alpen
yoga & wandelen & bergmeertjes

 

Graag verwelkom ik je vanaf 15.00 uur met thee en lekkers en kun je je gaan installeren op je kamer. De namiddag staat in het teken van landen en/of ontdekken van de nieuwe omgeving. Na het avondeten is de eerste yogales.

 

 

 

De eerste dag

De volgende ochtend beginnen we met een rustige yogasessie. Na het ontbijt maken we wat uitgebreider kennis met elkaar en krijgen jullie informatie over het hotel en het vakantieprogramma. Hierna maken we een mooie wandeling in de omgeving, maar kun je natuurlijk ook zelf de omgeving verkennen of lekker acclimatiseren op het terras van het hotel met uitzicht op de bergen en de heerlijke tuin met het zwemmeer. In de avond is er een reset yogales.

 

 

 

 

De volgende dagen

Elke dag wordt gestart met een yogales. Daarna ontbijten we samen en bespreken we welke wandeling(en) er die dag gemaakt kunnen worden. 

 

's Avonds eten we in het hotel met aansluitend een yogales en is er de mogelijkheid een massage of een craniosacraal behandeling te ontvangen.

 

Vertrek

Mooie wandelroutes in het Stubaidal, de Oostenrijkse Alpen. Wildewasserweg
Mooie wandelroutes in het Stubaidal, de Oostenrijkse Alpen

De kamers moeten we op de dag van vertrek om 10.00 verlaten! Uiteraard kan je nog genieten van het terras en de tuin van het hotel, mocht je later willen vertrekken.