Tarieven en vergoedingen

- Eerste behandeling plus intake € 65,-
- Behandeling van circa 55 minuten € 60,-
De behandelingen komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Dit is per verzekeraar en per aanvullend pakket verschillend.
U ontvangt van mij een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Deze vergoeden direct aan u.
Ik ben lid van st. CAT voor alternatieve zorg, waardoor de volgende verzekeraars de behandelingen (gedeeltelijk) vergoeden: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ. 
Behandelvormen en codes:
24601 Behandeling craniosacraal therapie
24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde
24014 Ayurvedische therapie

 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

 

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie:  https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

 

Kwaliteit

 

Om zorg van goede kwaliteit te leveren en up to date te blijven, sta ik ingeschreven bij het st. CAT complementair. Jaarlijks ben ik verplicht om bijscholingen te volgen op mijn vakgebied.