Ervaringen yogaweekend

 

Thérèse (september 2023)

 

Het waren weer geweldige dagen bij jou en het weer kon niet beter. Ik ben er goed van opgeknapt. 

Veel dank voor je spirit en je vertrouwen.

 


 

Christien (juli 2023)

 

Het was genieten tijdens dit heerlijke weekend! Bedankt voor je enthousiaste, positieve begeleiding en hopelijk tot een volgende keer.

 


 

Marja (april 2022)

 

Wat was het een fijn Paasweekend met dat prachtige weer, de schitterende lokatie op ons mooie eiland, de fijne wandelingen in combinatie met de verkwikkende en tevens uitdagende yoga . Dit alles onder jouw enthousiaste en bezielende leiding. Zo mooi om zo een mens als jij in haar kracht en vanuit het hart bezig te zien en anderen en mezelf veilig te voelen. 

Superfijne groep deelnemers, waar ik vaker mee "op stap" zou willen. 

Ik merk de doorwerking van alles (wellicht óók de cranio sacraal behandeling) in de 2 dagen dat ik alweer volop aan het werk ben: rust, aandacht, verbinding. Wat wil een mens nog meer?

 


 

Carolyn (juni 2021)

 

De yoga-wandelvakantie op Terschelling onder leiding van Mieke Nakken was fantastisch!
Mieke geeft yoga vanuit haar hart en dat voel je. Ook haar liefde voor de natuur en wandelen deelt ze graag met je!
Het verblijf in de Volkshogeschool Terschelling was prima verzorgd met heerlijk (vegetarisch) eten. Een echte aanrader!
 

Anne (september 2020)

 

4 tolle Yoga & Wandertage auf Terschelling

 

Wirklich alles! Die Mischung aus Yoga und Wandern in dieser tollen Unterkunft mit netten Menschen war der perfekte Kurzurlaub. Besonders möchte ich die professionelle und herzliche Begleitung von Mieke Nakken hervorheben. Sie war bei dieser Tour rund um die Uhr für ihre Gäste im Einsatz! Und weiß genau, wie man Menschen hilft, sich zu entspannen.

 


 

Leontien (mei 2019)

 

Een ervaring om niet te vergeten!

 

Voor mij was het yogawandelweekend een hele nieuwe ervaring; yoga had ik eigenlijk nog nooit gedaan. Maar ik moet zeggen dat het naar meer smaakt!

De yogalessen waren erg fijn. Waar nodig corrigeerde Mieke ook waardoor je goed ervaarde hoe je de oefeningen goed moest uitvoeren.

De wandelingen op Terschelling zijn ook erg de moeite waard; wat een mooie natuur!Tevens zijn alle maaltijden, zowel het ontbijt lunch en diner, goed verzorgd en werd er met liefde voor ons gekookt. De cranio behandeling die ik van Mieke heb ontvangen was ook een bijzondere ervaring!

Al met al was het een mooi avontuur.

 

 


Bowine (mei 2019)

 

Samenzijn, ontspanning, inspanning en genieten!

 

Elke dag starten we met een fantastische yogales en vaak sluiten we de dag er ook mee af.

De yoga die Mieke geeft is super fijn:

Heel belangrijk is hoe je staat, hoe je je voeten op de grond zet, het voelen van het contact met de aarde en vandaar uit een stevige balans krijgen. Vanuit deze kracht kun je met volle aandacht de yoga oefeningen doen. Daarbij is natuurlijk ook de  ademhaling heel belangrijk.

Na de yoga is er altijd een heerlijk ontbijt.

Na het ontbijt trekken we onze wandelschoenen aan voor een prachtige tocht  in de bergen van Zwitserland, of het mooie natuurgebied in de Achterhoek of op Terschelling.

Met een kleine groep maken we dagwandelingen die voor iedereen mogelijk zijn. Dat is het fijne van wandelen met Mieke, ze worden aangepast aan de groep, waardoor iedereen die fit is mee kan doen. En waarbij het genieten van het wandelen voorop staat.

Je voelt je dan ook snel thuis in een groep van aanvankelijk onbekende mensen.

In de avond wordt er altijd lekker gekookt en is er daarna tijd voor ontspanning in de vorm van wat lezen, wat kletsen, een spelletjes doen, een wijntje drinken ect.

 

Na een week of weekend kom je dan ook weer helemaal ontspannen thuis!

 


Nicole (mei 2019)

 

Het was geweldig!

 

Mieke is een heel ervaren yoga- en wandel instructrice, een warm persoon en weet heel goed wat ze aanbied en doet. Het was heel relaxed en tegelijkertijd leerzaam en gezellig! De plek, de wandelingen en de yoga was allemaal top!