De mooie hut gebouwd met natuurlijke materialen
De mooie hut gebouwd met natuurlijke materialen

Verblijfplaats & omgeving:

 

Samsara Resort met zijn eenvoudige maar mooie hutten, gebouwd met natuurlijke materialen en uitgerust met houten meubels uit Rajasthan. Elke hut heeft zijn eigen magie én alles wat je nodig hebt; een badkamer met douche (warm water is beschikbaar door de zonne-installatie) en een eigen terras tussen de bomen. Ook is de ligging perfect (het strand op loopafstand). Het mooie omliggende tropische bos, met mango- en cashewbomen, zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft schaduw in de middagwarmte!

 

Genieten van een mooie zonsondergang op Ashvem beach
Genieten van een mooie zonsondergang op Ashvem beach

Ashvem Beach, het uitgestrekte strand waar je kilometers lang kan wandelen, is het dichtstbijzijnde strand. Het heerlijke en rustige zeewater nodigt je uit voor een dip. Een paar kilometer verder zie je de vissers iedere ochtend terugkomen met hun vangst. Kortom de hele atmosfeer hier is heel ontspannen!

 

Vervoer & visum:

Een vliegticket naar Goa kan je boeken via verschillende sites. Let wel op de vluchttijden en lengte van de vlucht en reken op zo'n 12 tot 16 uur. Via bv. skyscanner of cheaptickets vind je goede tickets naar Goa. 

 

Voor India heb je een visum nodig. Een e-visum dat 6 weken geldig is en online te koop is, is aan te vragen via deze link

Tevens kan je je visum via dit bureau kopen VisumBuitenland.nl, mocht je het niet zelf willen regelen.