Na mijn opleiding en eerste werkervaring in Nederland besloot ik te gaan reizen en wat meer van de wereld en zijn mensen te ontdekken.

Tijdens mijn reizen ben ik in aanraking gekomen met vele vormen van lichaamswerk. In India raakte ik geinspireerd door yoga en meditatie.

De afgelopen 20 jaar heb ik veel les gehad in verschillende vormen van yoga en vipassana meditatie in Thailand, India en Nederland. Door deze opleidingen heb ik veel geleerd en de techniek heeft me al veel inzicht gegeven in de werking van het lichaam en de geest.

 

Sinds 2008 organiseer ik yogawandelweken in Zwitserland. 

 

Daarnaast heb ik de reiki inwijdingen ondergaan en ben ik een reikimaster. Ook heb ik een ayurvedische massage opleiding afgerond.

 

In deze periode gaf ik niet alleen yogales maar ook ayurvedische massages en reiki behandelingen. Daardoor ontmoette ik veel mensen met verschillende klachten.

Mijn interesse voor het menselijke lichaam en de psyche werd meer en meer aangewakkerd en de samenhang tussen lichamelijke en psychische klachten is iets waar ik vaak met verbazing en verwondering naar heb gekeken.

 

In 2013 ontdekte ik craniosacraaltherapie welke mij een behandelwijze bood die juist deze samenhang als uitgangspunt heeft. Door de zachte aanraking en de effectiviteit van de behandelingen besloot ik de opleiding te volgen.

 

Naast de yoga, massage en reiki behandel ik ook op basis van cranio sacrale technieken. De opleiding tot cranio sacraal therapeut heb ik in 2017 afgerond.