Yoga wandelvakantie Zwitserland

Yoga wandelvakantie in de Zwitserse bergen. Alpen. Val Sinestra
Mieke tijdens de yoga wandelvakantie in Zwitserland

Voor iedereen die zin heeft in een actieve en ontspannende yogavakantie

in de Zwitserse Alpen 

De yoga wandel vakantie in Val Sinestra is voor iedereen die zin heeft in een actieve en ontspannende vakantie in de bergen. Je kunt hier genieten van heerlijke wandelingen, fietstochten of mooie authentieke dorpjes maar tevens van de absolute stilte en rust.

 

We verblijven in het hotel en voormalig Kurhaus Val Sinestra. Elke ochtend beginnen we met yoga in de serre met uitzicht op de bergen. Een heerlijke manier om je lijf wakker te maken en soepel aan de dag te beginnen!

 

Mooie wandelroutes en yoga met mooi uitzicht!

Na het ontbijt is er dagelijks een wandelprogramma. Het betreft een variërende wandelroute over de mooiste bergpaadjes met adembenemende uitzichten. Zowel de yogalessen als de wandeltochten worden afgestemd op het niveau van de groep en zijn voor zowel beginners als gevorderden.

 

Niets hoeft, alles mag!

Voor het hele programma geldt: niets hoeft en alles mag!

 

Bijvoorbeeld een dagje naar de sauna of lekker een boek lezen in een bergweide. Genieten van het moment en het leven zoals het zich aandient.

 

Een perfecte vakantie voor iedereen die zin heeft om in de bergen te zijn en wil genieten van het gezelschap van een groep, met alle vrijheid om ook op jezelf te zijn. Voor singles, stellen en groepjes vrienden.

 

 

De yogawandelweken in 2023 zijn van zaterdag 24 juni - zaterdag 1 juli en van zondag 27 augustus - zaterdag 2 september.