Ervaringen yogaweekend

 

Lisette (april 2024)

 

 

Een echte reset in een mooie omgeving. 

 

Mieke is een zeer kundige en gezellige yoga teacher. Ondanks mijn of misschien dankzij mijn fysieke belemmeringen was dit weekend voor mij een echte reset. Het is een bijzondere vorm van yoga maar zeer effectief voor rust in je hoofd en verminderen van pijnklachten als mijn hernia. De combinatie met craniosacraal behandeling, mooie wandelingen, heerlijk eten en de natuur maakt het af. Ik zou het zeker aanraden!

 

 


 

Babette (april 2024)

 

Dit weekend was een heerlijk moment van mooie yoga, dichtbij mezelf zijn, lange wandelingen, lekker eten en op een fijne plek in de natuur. Mieke haar lessen zijn bijzonder, creatief en van hoog niveau. Ik vond het een uitstekende yoga retreat en kom zeker terug.

 

 


 

Ingrid (april 2023)

 

Wat een heerlijk weekend!

Vond het echt heel erg fijn. Mieke geeft erg prettig les en de yoga lessen vond ik ook erg prettig.

De wandelingen waren heerlijk en wat een mooie, verrassende natuur in die omgeving!

Ik hoop nog eens met Mieke mee te gaan op avontuur.

 


 

Iris (april 2023)

 

 

Wat een heerlijk weekend heb ik bij je gehad. Zo‘n bijgetankt en gereset lijf, ik ben je erg dankbaar. Kom graag nog een keertje terug!

 


 

Regine (maart 2021)

 

Ontzettend genoten van het yoga wandelweekend in Meddo. Mieke leidt het weekend op een vrolijke, ontspannen manier ('niets moet, alles mag') met de nodige humor. Naast de activiteiten van het programma is er voldoende tijd voor jezelf. De Horst is een fijne plek met een prachtige omgeving waar Mieke ons de mooiste plekken liet zien tijdens de wandelingen.

De yin yoga nodigt je zowel uit om je grenzen op te zoeken als je zachtheid te ontdekken. Een fijne combinatie. De afwisseling tussen inspanning (yoga en wandelingen) en ontspanning (me-time en de heerlijke cranio behandeling van Mieke) maakte het voor mij een paar heerlijke complete dagen!

 

 


 

 

Sharon (oktober 2020)

 

Heerlijk tot jezelf komen

 

Mieke is fantastisch! Met al haar ervaring en kennis is ze een fantastische docent, reisbegeleidster en therapeut. Echt voelen en ervaren in de (Yin) yoga. Wat een cadeautje!

 


 

Eva (oktober 2020)

 

Echt een aanrader!

 

Heel deskundige docente en een heerlijke plek. Deze yoga vakantie is een perfecte manier om de herfst de begroeten. De wandelingen zijn een heel goede aanvulling van de yin yoga lessen!

 

 


 

Marike (oktober 2020)

 

Mieke is deskundig en zorgvuldig, haar yoga en behandelingen geeft zij met liefde. De dagen waren ontspannen en heerlijk hoe zij de wandelingen begeleid. De Horst is een gastvrije plek met prima kamers en heerlijke vega eten!

 

 


Nancy (juli 2020)

 

Leerzame, gezellige en inspirerende dagen!

 

 

Heb ontzettend genoten bij de yoga- wandelmidweek in Meddo. Je voelt je meteen thuis bij Mieke. Ze heeft een warme en enthousiaste persoonlijkheid en een aanstekende passie voor yoga en wandelen. Zelf heb ik nog weinig ervaring met yoga. Maar door de duidelijke uitleg en begeleiding door Mieke was dit geen enkel probleem. Daarnaast is het een mooie omgeving, hebben we goed gewandeld en heerlijk gegeten. Een prima combinatie van inspanning en ontspanning. 

 

Bedankt voor de leerzame, gezellige en inspirerende dagen. Zeker een aanrader!

 


 

Fenna (mei 2018, juli 2020)

 

Genoten van Winterswijk en omgeving tijdens de wandelingen met voor en na de wandelingen fijne yoga in een prachtige lichte ruimte.

 

Ik vond het weekend een goede balans tussen inspanning en ontspanning. En niet onbelangrijk: zelden zo lekker gegeten!

 

 


Bowine (december 2017, mei 2018)

 

Samenzijn, ontspanning, inspanning en genieten!

 

Elke dag starten we met een fantastische yogales en vaak sluiten we de dag er ook mee af.

De yoga die Mieke geeft is super fijn:

Heel belangrijk is hoe je staat, hoe je je voeten op de grond zet, het voelen van het contact met de aarde en vandaar uit een stevige balans krijgen. Vanuit deze kracht kun je met volle aandacht de yoga oefeningen doen. Daarbij is natuurlijk ook de  ademhaling heel belangrijk.

Na de yoga is er altijd een heerlijk ontbijt.

Na het ontbijt trekken we onze wandelschoenen aan voor een prachtige tocht  in de bergen van Zwitserland of het mooie natuurgebied in de Achterhoek.

Met een kleine groep maken we dagwandelingen die voor iedereen mogelijk zijn. Dat is het fijne van wandelen met Mieke, ze worden aangepast aan de groep, waardoor iedereen die fit is mee kan doen. En waarbij het genieten van het wandelen voorop staat.

Je voelt je dan ook snel thuis in een groep van aanvankelijk onbekende mensen.

In de avond wordt er altijd lekker gekookt en is er daarna tijd voor ontspanning in de vorm van wat lezen, wat kletsen, een spelletjes doen, een wijntje drinken ect.

 

Na een week of weekend kom je dan ook weer helemaal ontspannen thuis!