Begeleiding

Mieke Nakken
Mieke Nakken

De yoga wandelmidweek wordt begeleid door  mij, Mieke Nakken. Ik heb een grote liefde voor de natuur; of het nu uitgestrekte stranden, de uitdagende bergen of  juist de heerlijke bossen zijn. De combinatie van yoga en natuur klopt voor mij helemaal!

 

Ik ben yogadocent en heb de internationale Sivanande Yoga Opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik de afgelopen twintig jaar regelmatig zelf les gehad in (vooral) Iyengar,  Ashtanga en Yin yoga bij verschillende yogadocenten in voornamelijk India, Thailand en Nederland.

 

Mijn hatha yogalessen zijn beinvloed door Iyenkar Yoga met de nadruk op ''alignment'' en bewust yoga beoefenen. Tevens doceer ik ook Yin Yoga waar ik een groot fan van ben! De combinatie van deze verschillende vormen van yoga maakt de beleving compleet.

 

 

Ik woon en werk een groot deel van de zomer in Val Sinestra (Zwitserland). In de wintermaanden reis ik geregeld, met fiets of yogamat, door Azië of Zuid-Amerika.

 

In Nederland is Zeist mijn thuisbasis. En de laatste jaren ben ik ook steeds meer in Nederland en ontdek juist hier ook de schoonheid en de rust!