Begeleiding

Rhea Stiekema
Rhea Stiekema

Rhea Stiekema werkt met de biomechanische Kaiut yoga methode. Wat niet anders betekent dan dat het is ontwikkeld om met lichaam & geest te werken zoals het in essentie bedoeld is. Zo neemt ze je oa onderzoekend en met nieuwsgierigheid mee naar restricties en blokkades in je lichaam & mind. Met veel passie, humor, zachtheid, geduld, simpele dagelijkse voorbeelden en zeker niet zweverig laat ze je de taal van lichaam en geest herkennen en begrijpen.

Ze heeft een achtergrond als snowboard-ski lerares, buitensport instructrice, coach en heeft vele vormen van yoga beoefend en overgebracht maar eigenlijk maakt het niet uit wat voor les ze geeft. Als haar energie je pakt dan is er iets wat voelt als thuiskomen bij JeZelf.

 

 Lesgeven, het overbrengen en gidsen zit in haar hele zijn en nu ze deze weg zelf bewandelt neemt ze je in volle overgave en puurheid mee terug naar je Natuurlijke Zelf. Rhea haar zijn en de Kaiut yoga methode geeft zo’n mooie eenheid dat je voelt dat ze dit niet ‘doet’ maar leeft, er is geen persoonlijk belang in het geven, dit is wat ze is.

 

Na jaren in yoga studio’s, privé studio’s en sportscholen gewerkt te hebben heeft Rhea sinds dit jaar haar eigen Rhe-set yog@homeshala geopend waar ze zowel groep, privé als live streamed lessen verzorgt. 

 

 

 

Mieke Nakken
Mieke Nakken

 Ik, Mieke Nakken, heb in de afgelopen 25 jaar veel les gehad in verschillende vormen van yoga en vipassana meditatie in Thailand, India en Nederland. Ik heb door deze opleidingen veel geleerd en de techniek heeft me veel inzicht gegeven in de werking van het lichaam en de geest. Door het geven van yogalessen, ayurvedische massages en reiki behandelingen ontmoette ik veel mensen met verschillende klachten. Dit wakkerde mijn interesse voor het menselijke lichaam en de psyche meer en meer aan. De samenhang tussen lichamelijke- en psychische klachten is iets waar ik vaak met verbazing en verwondering naar keek. 

Ik ontdekte cranio sacraal therapie in 2013. Deze behandelwijze heeft juist deze samenhang als uitgangspunt. Door de zachte aanraking en de effectiviteit van de behandelingen ben ik de opleiding gaan volgen.

 

 Naast de yoga, massage en reiki behandel ik ook op basis van cranio sacrale technieken. Ik heb de opleiding tot cranio sacraal therapeut in 2017 afgerond.