Begeleiding

Rhea Stiekema
Rhea Stiekema

 

 

Mijn naam is Rhea Stiekema. Geboren in Nederland in 1976. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in het noorden waar ik de meeste tijd buiten in de natuur doorbracht. Voor mijn studie verhuisde ik naar Amsterdam waar ik mij niet bepaald thuis voelde. Ik veranderde mijn pad en werd actief als gids en buitensport begeleidster. Gedurende deze tijd woonde en werkte ik in Zwitserland, België en Frankrijk terwijl ik tussen de seizoenen door mooie reizen maakte.

 

Het klinkt misschien idyllisch, maar dat was het niet. Ik heb in die tijd veel lichamelijke blessures en verschillende traumatische ervaringen opgelopen. Aangezien ik geen aandacht schonk aan mijn lichaam en systeem, ontwikkelde het een neurologische pijnziekte die het voor mij onmogelijk maakte mijn lijf te verdoven of voor mezelf weg te rennen. Ik wist toen niet hoe ik mezelf kon genezen en zelfs mijn dokters gaven het op.

 

 

Dit motiveerde me om antwoorden te vinden op vragen als "Wie ben ik?" en "Waarom leef ik in deze tijd?". Het vinden van antwoorden kostte tijd, maar het maakte mij bewust van mijn innerlijke kennis en het zelf genezende vermogen. Ik zie nu heel helder waarom ik hier ben en hoe ik anderen kan ondersteunen om hun eigen helende vermogen te activeren en versnellen. We zijn allemaal in staat om onze superkrachten te ontgrendelen en ons systeem zelf opnieuw te programmeren. Ik kan alleen maar helpen om het proces te versnellen maar genezen en leren doet iedereen zelf.

  

'be the change you want to see in the world'.

 Naast de live events via Fit Body Mind bied ik mijn werk op donatie basis aan. Dit is voor mij de manier om de verandering te leven die ik graag in de wereld zou willen zien. Meer informatie vind je op www.rhe-set.nl

 

Mieke Nakken
Mieke Nakken

 Ik, Mieke Nakken, heb in de afgelopen 25 jaar veel les gehad in verschillende vormen van yoga en vipassana meditatie in Thailand, India en Nederland. Ik heb door deze opleidingen veel geleerd en de techniek heeft me veel inzicht gegeven in de werking van het lichaam en de geest. Door het geven van yogalessen, ayurvedische massages en reiki behandelingen ontmoette ik veel mensen met verschillende klachten. Dit wakkerde mijn interesse voor het menselijke lichaam en de psyche meer en meer aan. De samenhang tussen lichamelijke- en psychische klachten is iets waar ik vaak met verbazing en verwondering naar keek. 

Ik ontdekte cranio sacraal therapie in 2013. Deze behandelwijze heeft juist deze samenhang als uitgangspunt. Door de zachte aanraking en de effectiviteit van de behandelingen ben ik de opleiding gaan volgen.

 

 Naast de yoga, massage en reiki behandel ik ook op basis van cranio sacrale technieken. Ik heb de opleiding tot cranio sacraal therapeut in 2017 afgerond.