Ervaringen yoga wandelvakantie

Pauline

 

Op een prachtige plek in Graubunden omringd door een overweldigende natuur, heb ik twee keer een fantastische tijd gehad. 7.30 Uur 's ochtends op het matje in de serre naar de stem van Mieke luisteren en haar aanwijzingen volgen. Zonder muziek, maar met het geluid van het water van de rivier. Afsluiten met een prachtig lied voor de ontspanning. Na 1 1/2 uur yoga met volle energie aan het ontbijt en dan heerlijk de hele dag wandelen in de bergen.

De combinatie yoga, wandelen, prachtige natuur is super. En niet te vergeten het heerlijke eten op Val Sinestra. Voor mij waren het weken dat mijn hoofd tot rust kwam en ik daardoor met meer energie thuiskwam.

Een aanrader!

 


Joost

 

Voor het eerst voor mij naar Zwitserland. Het dal waarin Val Sinestra ligt, is van een prachtige schoonheid. De natuur is er in het vroege voorjaar al prachtig. We hebben er fantastische wandelingen gemaakt. De routes waren door Mieke met zorg uitgezocht en haar begeleiding was erg prettig. Het was heerlijk om 's ochtends met 1 1/2 uur yoga te beginnen. Het maakt het lijf lekker soepel, wat het aangenaam wandelen ten goede kwam.

 


Elisabeth

 

De yogawandelweken in Val Sinestra zijn een aanrader als je van yoga en wandelen houdt!

 

Je wandelt bovendien in een prachtige omgeving en het eten is geweldig! Er hangt daar een mooie sfeer en al wandelend praat je de ene keer met die en de andere keer weer met een ander. Over het algemeen zijn het een beetje gelijk gestemde mensen die voor deze week kiezen. Mieke huppelt om je heen, geeft goede yogalessen en houdt alles goed in de gaten: een vrolijke verschijning waar je blij van wordt.

 


 

Nienke

 

De yogawandelweek in Zwitserland is mij ontzettend goed bevallen, beter dan ik me van tevoren in kon denken. De combinatie van de ochtend starten met yoga, overdag prachtige wandelingen maken en vervolgens thuiskomen in het sprookjesachtige Val Sinestra, waar iedere avond heerlijk eten op ons stond te wachten, maakten mij heel blij!

Mieke had mooie afwisselende wandelingen voor ons uitgezocht. Deze waren prima vol te houden voor mij als beginnende wandelaar maar ook leuk voor de meer gevorderde wandelaar. Daarnaast zorgde ze met haar open, enthousiaste houding voor een goede sfeer binnen de groep, die bestond uit deelnemers van allerlei leeftijden.

Als je een dag geen behoefte had om met de groep mee te wandelen, maar lekker je eigen plan te trekken, was dit geen probleem en kreeg je van Mieke nog de beste tips mee voor leuke wandelroutes of te bezoeken dorpjes in de omgeving. 

Al met al een absolute aanrader dus!

 

 


Jan-Hendrik
Val Sinestra in Zwitserland "riep" mij al een paar jaar. En deze zomer besloot ik daar gehoor aan te geven samen met Sieta, met mijn geliefde. "Last minute" gaven we ons op voor de yogawandelweek. Wat een aangename verrassing! 
Wij vonden de yogales een heerlijke start van de dag. Niemand van de groep van 12 sloeg ook maar één ochtend over. Mieke is ervaren en sluit heel kundig aan bij "dat wat werkt" in een mooi tempo. Heel zorgvuldig, alert en enthousiast, zo ging het ook in haar rol als begeleidster van het wandelen. Prachtige omgeving zo ver weg van de bewoonde wereld midden in de schitterende natuur. Vielen, vielen Dank!

 

Marcel

Yoga en wandelen in Zwitserland, wat een prachtige combinatie! 's Ochtends vroeg eerst 1,5 uur mooie rustige yoga van Mieke. Dan ontbijten en vervolgens wandelen in het gebied rondom Val Sinestra, met elke dag weer een ander panoramisch uitzicht. Je kunt goed merken dat Mieke al 20 jaar wandelingen in dit gebied organiseert want ze kent zowel de makkelijke als de moeilijke routes op haar duimpje. Het hotel Val Sinestra is een plaatje. Wat voor mij mede de doorslag gaf om deze reis te boeken, is het feit dat het hotel een eigen bus laat rijden die je in ruim 12 uur rechtstreeks van Arnhem naar Val Sinestra en terug brengt voor een heel schappelijke prijs. Dus als je opstapt in Arnhem kun je meteen alles loslaten. Als je dan ook nog een leuke groep hebt en prachtig weer; dan is alles TOP geweest!!