Extra's tijdens de yoga wandelvakantie

Massage

craniosacraaltherapie of massage tijdens de yoga wandelvakantie
Sfeervolle massageruimte

In het hotel is een sfeervolle massageruimte waarin op aanvraag massages of cranio sessies worden gegeven. Een massage- of cranio sessie is niet bij de reis inbegrepen maar wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief.

 

Ervaar een zeer energetische, regenererende en ontspannende ayurvedische massage! De massage werkt positief op het algemene welbevinden en je stemming. Tevens ontspannen je spieren zodat ook spanningen kunnen worden losgelaten.

 

Een weldaad voor lichaam en geest.

 

 

 

Craniosacraal behandeling

Een andere mogelijkheid is een craniosacraal behandeling te ontvangen. Ervaar door de lichte aanrakingen hoe het lijf ontspant en/of blokkades zich oplossen met als resultaat een diepe ontspanning.

 

 

Overige opties ter plekke

Gedurende de vakantie kun je extra massages of craniosacraal behandelingen boeken. Ook is er de mogelijkheid om een mountainbike te huren (in Scuol) of gebruik te maken van de infrarood sauna in het hotel.

 

 

Omgeving Val Sinestra, Zwitserland

Vanuit het hotel gaat er vier keer per dag een postbus naar Sent en Scuol met daar aansluiting op vervoer naar de overige dorpjes in het Inn-dal.

 

Sent, Guarda en Ftan zijn oude, schilderachtige dorpen aan de zonzijde van het Unterengadin met typisch versierde Engadiner huizen.

 

 

Een dagje naar Bogn Engiadina, het kuurbad met een heerlijke sauna, in Scuol met uitzicht op de bergruggen of een dagje treinen met de Rhatische Bahn is ook absoluut de moeite waard.

 

In het door de Inn geschapen dal wisselen bonte wildgraslanden en schaduwgevende bossen elkaar af. Telkens weer zijn er uitzichten op de grandioze bergwereld van deze streek.