Begeleiding

Mieke Nakken
Mieke Nakken

Het yogawandelweekend wordt begeleid door Joyce Kemper en mij, Mieke Nakken. Ik heb een grote liefde voor de eilanden met z'n heerlijke uitgestrekte stranden en fantastische atmosfeer en natuur.

 

Ik ben yogadocent en heb de internationale Sivanande Yoga Opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik de afgelopen twintig jaar regelmatig zelf les gehad in (vooral) Iyengar- en Ashtanga yoga bij verschillende yogaleraren in voornamelijk India, Thailand en Nederland.

 

Ik woon en werk een groot deel van de zomer in Val Sinestra (Zwitserland). In de wintermaanden reis ik geregeld, met fiets of yogamat, door Azië of Zuid-Amerika.

 

In Nederland is Zeist mijn thuisbasis.

 

 

Joyce Kemper
Joyce Kemper

Joyce Kemper is ruim 15 jaar een enthousiaste yogaliefhebber en al 17 jaar fysiotherapeut. Vanwege haar interesse naar oorzaak van klachten en de wisselwerking tussen lichaam en geest heeft ze veel verschillende opleidingen, cursussen

en workshops gedaan. Haar doel is om mensen in beweging te zetten, vooral met yoga! 

 

Mijn (Mieke) hatha yogalessen zijn beinvloed door Iyenkar Yoga met de nadruk op ''alignment'' en bewust yoga beoefenen. De combinatie van onze verschillende vormen van yoga maakt de beleving compleet.